Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Spidey obsazen!


ikona
imf
spider-man
 

Čeká nás pavoučí postmoderna a poletování nad Manhattanem v rytmu písniček od U2? Raději se na to připravte, další osudy Spider-Mana má v rukou Julie Taymor (Frida, Across the Universe).

Ale jde (naštěstí) pouze o divadelní verzi. Ano, teď už si můžete oddechnout, pohodlně se opřít a uvést svůj tep do normálních hodnot. Není se čeho bát, Julie bude řádit na Broadwayi, nikoliv ve vašich kinech. Jako režisérka divadelních muzikálů už za sebou má pár velkých úspěchů, včetně disneyho Lvího krále. Ve Spider-Manovi se rozhodla využít svůj tým z Across the Universe, ráda by do hlavní role obsadila Jima Sturgesse (když se dobře vyspí, vypadá jako Jake Gyllenhaal, jindy ale spíš jako Bodie z Profesionálů), jeho životní lásku Mary Jane by pak měla ztvárnit Evan Rachel Wood. Sluší jim to spolu, umějí zpívat a Julie má s nimi dobré zkušenosti, takže ta volba není nikterak překvapivá. Oba jsou však zasypáni filmovými rolemi, takže se Julie bude muset hodně snažit, aby je chytila právě do své sítě.

Muzikál bude spíš než z filmů vycházet z původních comicsů a Taymor ho popisuje jako kombinaci divadla, rock´n´rollu a cirkusu. Měli by tu být trapézoví artisté, obrovské loutky, pestré kostýmy a spousta, spousta kouře. Autoři to zjevně chtějí... jak je to slovo... "vohulit"! Stan Lee nemá právo se otáčet v křesle, protože to odklepnul a navíc určitě viděl třetího Spider-Mana a tuší, že horší už to nebude. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace