Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bale ve čtvrtém Terminátorovi?


ikona
imf
christian baleterminatorterminátor 4
 

Produkční firmička Halcyon snad opravdu ví, co dělá. Dělali jsme z nich legraci za jejich minimální zkušenosti na hollywoodském bojišti, posmívali se obsazení Markuse Schen...ken... už ani nevím, jak se ten model jmenoval. Teď se ale vše mění. Pokud mají kolegové z Ain't It Cool News pravdu, objeví se v Terminator Salvation: Future Begins minimálně jedna velká hvězda. Christian Bale by si měl zahrát Johna Connora, vůdce povstalců a ústřední postavu celé terminátoří mytologie. Byl by to chytrý tah, protože by se případný nováček mohl opřít o Batmanovu star-power a vyrůst mu v rámci chystané trilogie přímo pod křídlem... netopýřím křídlem.

Finta je v tom, že AICN má mezi svými novinkami slušné procento těch kachnovitých. Podobný kalibr se sice nevytahuje často a budeme si sypat popel na hlavu, pokud Bale za pár dní prohlásí, že si nechává narůst vlasy, aby měl tu klasickou EMO přehazovačku, která proslavila Edwarda Furlonga. Zatím to však vypadá jako blesk z čistého nebe, ale včera jsem zrovna koukal na Království ohně a dokážu si Balea v podobné roli krásně představit, takže ačkoliv si zahraju na nevěřícího Tomáše, ve skrytu duše by mi vůbec nevadilo, kdyby se tahle zpráva potvrdila. Jen nevím, jak Bale hodlá skloubit dvě tak velké série, protože Batman se podle všeho po Dark Knightovi do důchodu nechystá (i když všichni víme, jak dopadají třetí díly comicsových filmů, Peter i Clark by mohli vyprávět, ostatně ani Bruce Wayne to tenkrát zrovna nevychytal, když se ho poprvé chopil Joel Schumacher). Tak... a teď je řada na vás... co vy na to? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace