Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hasselhoff se vrací!


ikona
imf
david hasselhoffknight rider
 

V seriálových kuloárech se asi dneska může stát cokoliv. Všichni tak nějak čekali, že Hasselhoff se v novém Knight Riderovi jen zdvořilostně mihne, ale NBC ho nakonec propašovala do jedné z klíčových rolí. Starý dobrý Michael Knight se tedy vrátí a pokud bude nostalgie totální, možná se dočkáme jen minimálně přepracovaného KITTa. To by ale marketing NBC příliš nepotěšilo, takže to spíš bude stará KITTova osobnost v novém balení. Nejslavnější chlápek s plovákem však bude muset volant (resp. jeho trojúhelníkovou sci-fi atrapu) přenechat mladším. Hlavním hrdinou totiž bude jeho syn, Michael Tracer (a já myslel, že hulit se přestalo v 80. letech), který svého otce nikdy nepoznal. V úvodu série bude rekrutován dcerou původního majitele Knight Industries, takže se dá říct, že historie se bude opakovat. Hasselhoff se objeví už v pilotním díle a zřejmě bude na post samozvaného guru. To se zasmějeme.

Jeho syna si zahraje Justin Bruening, který se zatím mihnul jen v telenovelých nejhrubšího zrna. Snad se castingoví šéfové dočista nezbláznili. Ale co, oči chlapců s ovladačem budou stejně upřeny spíš na Sydney Poitier... ne, tohle není ten černoch s Oscarem, Sidney Poitier, tohle je jeho sexy dcera, která hrála Jungle Julii v Tarantinově Autě zabiják. Už vám sepnulo? Tak super. Na zahřívání asfaltu je nicméně ještě příliš brzy. Scénáře se musí napsat, auto postavit a Hasselhoffa dostat zpátky do formy. Pokud ho při natáčení třetí Anakondy nesežere naštvaná zahradní hadice, dočkáme se seriálu někdy na podzim příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace