Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McG jako definitivní Terminátor


ikona
imf
terminatorterminátor 4
 

Tak už je to jisté. McG (Charlieho andílci, Návrat na vrchol) je režisérem čtvrtého celovečerního Terminátora. Producenti zjevně čekali, až Foxové rozjedou promo kampaň ohledně nového seriálu Sarah Connor Chronicles, aby se mohli svést s oznámením o oficiálním zahájení preprodukce. Terminator Salvation: The Future Begins bude první částí nové trilogie, která se odehrává v postapokalyptické budoucnosti a... nemá s původními filmy takřka nic společného. Možná je to štěstí, protože už třetí Terminátor byl tak nějak na dobré slovo, s tím že stylové rozloučení je mnohem lepší varianta, než pokusy o křečovité navázání na Cameronovu linii (tyhle bolehlavy nám zřejmě obstará seriálová verze).

Ve filmu by se podle všeho měl objevit John Connor, neohrožený vůdce povstalců, ale producenti připustili, že chtějí mytologii vystavět kolem úplně nového charakteru. Mohl by to být nějaký ten guru, kterého John na bojištích potkal? V terminátorském vesmíru je spousta nevysvětlených věcí (třeba ten zpropadený stroj času), tak uvidíme, co všechno na nás může ze stránek scénáře vybafnout. Na svědomí ho mají autoři trojky, ale bez nutnosti omlazovat Arnieho by se tentokrát mohlo jedna o podstatně temnější story. Scénář byl dopsán ještě před vypuknutím stávky (na světě byl už pár měsíců po premiéře trojky, teď už jenom potřeboval doladit), takže premiéře v roce 2009 nic nebrání. Producenti by přitom během let 2009-2012 chtěli uvést komplet trilogii... a pak možná ještě víc. Však to znáte, velké oči. Největší břímě ale na svých zádech ponese McG. I když Návrat na vrchol dokázal, že umí příběh posunovat kupředu i jinak než explozemi a napresovaným výstřihem Drew Barrymore, stále ještě musí setřást image bezduchého rutinéra. Terminátor je snad až příliš velkým luxusem pro taktiku "pokus-omyl", ale k dobrému se obrátily i zoufalejší situace. Nezbývá než čekat, jak říkala Sarah: Nic není předem dáno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace