Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Top 50 propadlíků


ikona
imf
angelina jolie
 

Řekněme si to na rovinu, žebříčky nejvíc sexy celebrit a nejvlivnějších lidí v Hollywoodu jsou na jedno brdo. Skoro nic se v nich nemění a stejnak máte jistotu, že a) s nikým z nich si nezarandíte; b) sami byste ten seznam postavili úplně jinak. V tomhle ohledu jsou mnohem zajímavější žebříčky loserů, protože nad těmi má člověk vždycky nějaký ten pocit zadostiučinění. Pokud vám něco takového chybí, my vám to teď dáme. Samozřejmě za mírné asistence západních kolegů, protože ti mají hollywoodské bulváry obšlápnuté nejlépe. Internetový magazín Film Threat tak sestavil žebříček největších "propadlíků" - herců, hereček a celebrit, ke kterým Hollywood v poslední době zrovna vlídný nebyl. Mnohdy si za to mohou sami, ale hájit je dneska nebudeme. Dneska je to o šlapání na krk a pohlavkování.

V případě vítěze celého závodu se jistě najde spousta lidí, co si ráda přisadí. Vyhrává totiž... George Bush! Jako celebrita hned několika několika filmů (Sicko, Fahrenheit 9/11) a vděčný objekt několika parodií (Transformers) s přehledem získal zlatou medaili, následován s velkým odstupem Angelinou Jolie, která tráví víc času účastí v soutěži "Angie hledá sirotka", než opravdovým hraním. Na její kariéře se to neblaze podepisuje. To bronzový Jim Carrey by hrál rád, ale když spojí své síly s Joelem Schumacherem, je z toho vždycky velký průšvih. Potřetí se snad nespálí. Čtyřka je důkazem toho, že nejde jen o lidi: Komedie, které nenatočil Judd Apatow a jeho banda. To hovoří za vše. Amerika má nové hrdiny, Frat Pack se válí v prachu a všichni tleskají. Inu, kdo chce kam...

Nebudeme samozřejmě komentovat všechny pozice a necháme vás, abyste si to vychutnali sami. Nepřekvapí Owen Wilson na pátém místě (poslední zprávy ale naznačují, že už se pomalu ale jistě zase dostává do sedla), ale k horním příčkám vás donese kromě zafáčovaných zápěstí i mimořádně smrtící portfolio posledních let. Jon Heder, Hilary Swank, Nicole Kidman nebo Jennifer Lopez... všichni mají na kontě pár ústřelů a jejich sláva pozvolna bledne. Musím říct, že ve většině případů jde o velmi rozumné (nebo spíš očividné?) volby, které pálí skoro každého kritika či vzdělanějšího diváka. Ben Stiller, potácející se od druhého Fotra od průměru k průměru, zaškatulkovaný Billy Bob Thornton, nesmrtelný Eddie Murphy nebo "dětské fantasy filmy nezačínající na Harry Potter a...". Na druhou stranu tu najdete i Leonarda DiCapria, čistě kvůli jeho zezelenání. To je trochu kruté. Mrkněte sami a svěřte se v komentářích, kdo je v žebříčku právem a kdo tam naopak chybí. Skoro bych začal přemýšlet o Top 50 studených čumáků českého filmu. Pár desítek adeptů by se určitě našlo. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace