Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hitman žehlí


ikona
imf
hitman
 

Premiéra očekávané videoherní adaptace už je za dveřmi a tak nás krom různých spotů a televizních upoutávek atakuje i Timothy Olyphant, který ve stylu Bruce Willise (ovšem pouze oficiálně, nejedná se o sestup mezi "obyčejný internetový lid") začal ujišťovat fanoušky, že Hitman je vážně nářez. eRkový nářez. Obavy fanoušků začaly prudce narůstat ve chvíli, kdy Foxové nejdřív zmínili, že Xavier Gens byl odvolán kvůli "tvůrčím neshodám" a na drobné dotáčky byl najat Nicholas De Toth - nechvalně proslulý střihač Smrtonosné pasti 4.0, který zbavil Johna McClanea sprostých hlášek, krve a možná i dalších věcí, o kterých raději nechceme nic vědět. Dotáčky už proběhly bez Gensovy a dokonce i Bessonovy účasti - Hollywood zkrátka prohnal francouzského Hitmana americkou zkratkou. Doufejme, že šlo jen o ladění tempa a případné zjemnění některých scén (Gens má za sebou pár brutálních filmů a když si vzpomeneme na řádění jeho krajana Ajy, není úplně nemožné, že mu z toho vyšel NC-17 materiál). Proto studio vyslalo na tiskovky Olyphanta, aby potvrdil, že se fandové nemají čeho bát a že akční scény se naopak rozšiřovaly, nikoliv zkracovaly.

Popravdě, televizní spoty předvádějí spíš učesaný PG-13 look, ale nutno dodat, že to vypadá velmi pěkně a např. pomrknutí na fanoušky hry ve čtvrtém spotu (hledejte v profilu) je velmi příjemné. Kolem dotáček se však dělá zbytečné dusno. Musíme si uvědomit, že Hitman velmi pravděpodobně nevydělá mraky peněz a nepřeleze hranici slušného akčního béčka (v tom nejlepším možné případě to bude jako první Kurýr ;). Podobně se hrozně moc namluvilo a napsalo o přetáčkách Invaze, přičemž všichni věděli, že navzdory obsazení se jedná jen o víceméně otrocký remake, který i po zásahu Jamese McTeiguea skončil přesně tam, kde všichni čekali - v oblasti šedivého průměru.

p.s. Vymění Foxové i bratry Strauseovy? Nicholas De Toth si letos sáhnul už na pěkných pár filmů a stává se pomalu ale jistě nejslavnějším střihačem Hollywoodu. Něco mi ale říká, že o tuhle popularitu vůbec nestojí. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace