Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Roztleskávačka z pekla


ikona
imf
megan fox
 

Jennifer bývala docela fajn holka. Bohatí rodiče, luxusní fáro, přítel fotbalista, kamarádky modelky, dokonce i profesoři na střední jí sázeli samá Áčka. Jenže pak se jednoho dne probudí a do hlavy jí sám Lucifer sází pořádné kolíky. Taková posedlost čokoládou není žádný hřích, ale když vás posedne Ďábel, je to zatraceně velký problém. Přestanete se starat o nejnovější módní trendy a místo toho začnete zabíjet lidi. A nejlépe mladé, dobře vyvinuté chlapce, kteří vám jednoduše nemohou odolat. Váš přítel jde na řadu jako první, takže vás nakonec musí zachránit nejlepší kamarád z dětství, který si na vás tajně myslí už od mateřské školky.

Ne, nepropadli jsme se o dvacet let nazpátek, s tímhle thrillero-hororem chce Fox Atomic (label 20th Century Fox určený pro mládežníky) zaútočit pokud možno co nejrychleji. Zápletka je takhle jednoduchá proto, že scenáristé začínají stávkovat už prvního listopadu a do té doby musí holčina s obskurním jménem Diablo Cody (má na svědomí scénář k Juno) všechno stihnout. Dialogy (Ahoj, já jsem Jim; Ahoj, já jsem šílená sexbomba; Nepůjdeme ke mně domů?; Klidně, ale já jsem fakt nebezpečná; Nebezpečí je moje druhý jméno, kotě), rozpis lokací (fotbalové hřiště, stodola, středostavovský domek, škola) a postav (hlavní hrdinka, přítel-fotbalista, kamarád-geek, starostliví rodiče, přísná ředitelka, rádoby drsný trenér týmu, prodavač zmrzliny na náměstí, zbytek fotbalového týmu). Spousta práce. Proč o tom vlastně píšeme? V hlavní roli by se měla objevit Megan Fox. Tak co, pozvete jí k sobě domů? Třeba na Vymítače ďábla. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace