Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všichni chtějí do vězení


ikona
imf
seriál
 

Foxové se zbláznili. Kolísavé ratingy Prison Break jim zřejmě stačí k tomu, aby odklepnuli spinoff. A to se prosím pěkně jedná o postavu, která se ještě v původním seriálu neobjevila. Jedná se o Molly, středostavovskou ženušku, které Společnost zabila celou rodinu, aby zahladila stopy svých akcí. Molly je teď naštvaná a protože ví o tom, že Michael a Lincoln měli stejný problém, vyhledá je v panamské věznici Sona a požádá je o pomoc. Dostane se tam podobně jako Michael, jednoduše se nechá chytit při činu a odsoudit k doživotnímu žaláři. A pak tradá... Foxové doufají, že se postava uchytí a oni budou moci napřesrok odstartovat samostatnou sérii Prison Break: Cherry Hill, ve které Molly skončí v ženské věznici a dozví se, že její rodina není tak úplně mrtvá (nesnažte se v tom hledat logiku :). A všechno to pojede zase od začátku.

Spinoffy samozřejmě umí být fajn. Viz nejrůznější odnože CSI, Stargate Atlantis, zrovna se rozbíhající Private Practice (spinoff Chirurgů) nebo třeba i Joey (spinoff Přátel). Jenže autorům Prison Breaku došly nápady už po několika epizodách a sledovat to pomalé umírání ve druhé sezóně a marné oživování ve třetí, to je dost na jakkoliv tuhý divácký kořínek. A teď byste nám chtěli vnutit emancipovanou verzi o tomtéž? Ne, takhle by to nešlo. Doufám, že se americké publikum vzbouří a Molly odejde rychleji než přišla. A nebo by se mohla ztratit někde po cestě. K tomu ale velmi pravděpodobně nedojde, stačí se podívat na seriálový průměr letošní sezóny, který přesto cvičí s rekordní sledovaností. Řekněte jim, že je to nové a budou na to koukat. Jestli se letos nezmátoří alespoň Heroes (Tim Kring zase zkouší, co vydržíme), Čtyřiadvacítka (teď anebo raději nikdy, Jacku) a Kevin Smith nezačne nějak pečlivěji konzultovat Reapera, aby nespadnul do otravné romantické sublinie, pak nevím co nám tu zbude... Dexter? Možná... nejsem kovaný na to, abych svůj čas drolil na druhoplánově dementní (ano, použil jsem to slovo) Gossip Girl. Asi bych měl ty seriály hodit za hlavu a užívat si v noci zaslouženého spánku. Nebo snad máte lepší nápad? :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace