Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Scorsese a DiCaprio na ostrově

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Skvele!
Leonardo DiCaprio, nejlepsi herec v Hollywoodu, nataci novej film! Navic predloha vypada vic nez uzasne, takze uz se mi sbihaj sliny...:+
23247
Skvele! Leonardo DiCaprio, nejlepsi herec v Hollywoodu, nataci novej film! Navic predloha vypada vic nez uzasne, takze uz se mi sbihaj sliny...*:+*
0 0
reagovat
:o Já sem blb měl bych číst všechny novinky. (Před dvěma dny oslava Afflecka sem nějak vynechal). Co mě překvapilo je zatím 8.5 na imdb, na rottenech 93%(!). Snad se to do čech dostane dřív než je pod distributorem, jinak mám radost že se aspoň nějak Affleck prosadil - před 2 roky mi připadalo že si na něj plivnul snad každej kdo mohl (aby taky ne když natočí kočičího muže...ehm daredevila :))) , ale jeho kámoš Matt je dítětem štěstěny bez jakýhokoliv klopýtnutí.

P.s. Volavku jsem viděl :) a musím uznat že je to lepší než departed, ALE film je poměrně zrychlený a malinko sem se místy neorientoval (což je divný když jsem věděl o čem to bude). Martymu se ale nepovedla zachytit psychika postav tak dobře jako ve volavce (Andy Lau je sice hajzl, ale jaksi sem mu ten úspěch částěčně i přál což by se o Mattovi říct nedalo). Volavka 9/10 - Departed 8/10 (za herce a roztahanější děj, ten já radši)
23204
*:o* Já sem blb měl bych číst všechny novinky. (Před dvěma dny oslava Afflecka sem nějak vynechal). Co mě překvapilo je zatím 8.5 na imdb, na rottenech 93%(!). Snad se to do čech dostane dřív než je pod distributorem, jinak mám radost že se aspoň nějak Affleck prosadil - před 2 roky mi připadalo že si na něj plivnul snad každej kdo mohl (aby taky ne když natočí kočičího muže...ehm daredevila *:))*) , ale jeho kámoš Matt je dítětem štěstěny bez jakýhokoliv klopýtnutí. P.s. Volavku jsem viděl *:)* a musím uznat že je to lepší než departed, ALE film je poměrně zrychlený a malinko sem se místy neorientoval (což je divný když jsem věděl o čem to bude). Martymu se ale nepovedla zachytit psychika postav tak dobře jako ve volavce (Andy Lau je sice hajzl, ale jaksi sem mu ten úspěch částěčně i přál což by se o Mattovi říct nedalo). Volavka 9/10 - Departed 8/10 (za herce a roztahanější děj, ten já radši)
0 0
reagovat

deiwi

Nie je najvyšší čas uložiť svoju drahú polovičku do postele (...a seba vedľa nej - viď kecárna);)
23203
Nie je najvyšší čas uložiť svoju drahú polovičku do postele (...a seba vedľa nej - viď kecárna)*;)*
deiwi
0 0
reagovat
Minulé století... jsem jedinej, komu se při těch slovech vybaví parní stroje? Leo a Marty, trochu bych brzdil, ať nedopadnete jako Johnny a Tim. Ne že bych to chlapcům nepřál, ale už mě ty tvůrčí tandemy začínají trochu nudit.

imfe, jedna nejmenovaná slečna se na tebe moc zlobí za ty kacířská slova o Departed ;)
23195
Minulé století... jsem jedinej, komu se při těch slovech vybaví parní stroje? Leo a Marty, trochu bych brzdil, ať nedopadnete jako Johnny a Tim. Ne že bych to chlapcům nepřál, ale už mě ty tvůrčí tandemy začínají trochu nudit. imfe, jedna nejmenovaná slečna se na tebe moc zlobí za ty kacířská slova o Departed ;)
0 0
reagovat
Takže Rise of Theodore Rosevelt se zase odkládá? Zápletka zní jako pořádné béčko, ale to bylo u Mysu hrůzy taky. Každopádně s tímhle tématem Lea ten Oskar zase mine.
23202
Takže Rise of Theodore Rosevelt se zase odkládá? Zápletka zní jako pořádné béčko, ale to bylo u Mysu hrůzy taky. Každopádně s tímhle tématem Lea ten Oskar zase mine.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se