Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Konec Krále Škorpióna


ikona
imf
scorpion king
 

Sakra. To si to ten Universal zase dokázal zařídit. Jako by nestačilo, že vyrábí třetí Mumii bez Sommerse, oni se ještě díky tomu chtějí svézt na divácké popularitě s DVD prequelem Krále Škorpióna. Už samotný spinoff s Dwaynem "The Rock" Johnsonem byl neuvěřitelné štěstí, především díky zvýšenému výskytu slušně hrajících svalovců a režijním zkušenostem Chucka Russella (roztomile ujetá Maska, roztomile béčkový Likvidátor). Bylo to akční, bylo to vtipné a stálo to docela dost peněz. Na všechno tohle můžete zapomenout a krom radikálních škrtů se Universal ještě rozhodl urazit Rocka, když do hlavní role akkádského bojovníka obsadil modela Michaela Copona. Ten kluk hrál snad jenom v Power Rangers, váží třicet kilo i s botama a pro charisma by musel do supermarketu. Navíc bude muset zvládnout hlavního záporáka Randy Couturea, bývalé wrestlingového zápasníka a UFC šampiona, který má místo rukou kladiva a láme vazy jako párátka. To už vážně bloudíme ve sci-fi končinách.

Jedinou zárukou snesitelného výsledku je tak Russell Mulcahy, který se "probral" díky třetímu Resident Evilovi. The Scorpion King: Rise of the Akkadian asi vzal ještě před premiérou zombie akčňáku s Millou Jovovich, ale to nic nemění na tom, že by se mohl předvést v tom nejlepším světle. Nebo naopak znovu zapadnout. Nevěřím sice tomu, že za jeho vzkříšením stojí jenom velkorysý rozpočet pouštní vybíjené, ale za posledních deset let natočil jen pár nesnesitelných céček a přesně do téhle oblasti mladý Král Škorpión směřuje. Zachránit ho mohou snad jedině akční scény. Takže asi nechcete vědět, že choreografii dělá týpek, zodpovědný za ty nejhorší z horších seagalovek, co? A je to, zkazil jsem vám celou sobotu. Nenechte se rozptýlit. Myslete na to, že Jason Statham začne na jaře natáčet druhý Crank. A zase bude dobře. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace