Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

JLA - plán B-éčko?


ikona
imf
comicsjla
 

George Miller (Happy Feet) si možná konečně začíná uvědomovat, do čeho se namočil. Jestli se dřív o Justice League of America hovořilo jako o veleambiciózním projektu s velkými hvězdami a studio (prý) lákalo do rolí Batmana a Supermana kluky z celovečerních sólovek (Christiana Balea a Brandona Routha, to kdybyste zapomněli), ve chvíli, kdy jednu z rolí velkodušně odmítla Jessica Biel, začalo to celé být spíš k smíchu. JLA je teď stejně v limbu kvůli stávce scenáristů, ale George Miller i Warneři pořád doufají, že se to nějak vyřeší a tak probíhají alespoň castingové konkurzy. Na těch je nejlépe vidět, kam asi tenhle motion-capture projekt míří. Už teď můžeme prohlásit, že film budou táhnout jména superhrdinů, nikoliv jejich představitelů.

Adam Brody (seriál O.C.), Joseph Cross (Running With Scissors), D.J. Cotrona (seriál Windfall), Mary Elizabeth Winstead (Smrtonosná past 4.0), Michael Angarano (Sky High), Teresa Palmer (Nenávi2t), Max Thieriot (Ochránce, Jumper) nebo rapper jménem Common. Jinými slovy mladí, neklidní a s výjimkou Mary Elizabeth Winstead i zoufale neslavní. Miller to "omlouvá" tím, že mladí herci vyrostou do dalších filmů a z JLA se může stát velká comicsová série. Hmm... nevím, žádného nového Jackmana mezi nimi nevidím a představa Supermana nebo Batmana vypadajících a mluvících jako třiadvacetiletí utřinosové, to mě vlastně dost děsí. Jako by nám nestačil Jan Maxián v roli Petera Parkera. Zastavte někdo tohle peklo, jinak se DC definitivně znemožní a Marvel bude vládnout nejen comicsům, ale i Hollywoodu. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace