Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leonidas vs. Dexter


ikona
imf
gerard butler
 

Jsou to kluci do nepohody a když je potřeba někoho probodnout, nepotřebují zbytečně moc času na přemýšlení. Michael C. Hall a Gerard Butler se stali hvězdami posledních měsíců. Jeden řádí na plátnech jako král Sparty, druhý září v televizním seriálu o vrahovi, co likviduje jiné vrahy a jen tak mimochodem pracuje u policie. A teď se sejdou před kamerou. Hrdina a záporák. Můžete si tipnout, kdo v téhle hře zvítězí.

A myslíme to doslova, protože se jedná o Game, nový akční thriller od autorů Cranku - Marka Neveldinea a Briana Taylora. Ti nedávno prozradili, že Crank 2 je v plánu a Jason Statham tam bude opět vesele řádit. Kdo film viděl, ten si možná klepe na hlavu, ale protože tahle dvojice už prvním dílem naznačila, že nic není nemožné, raději bych se začal těšit. Ani Game nevypadá marně a zápletka nabrala mimořádně působivé rozměry - Gerard Butler bude hrát jednu z herních postav. Dříve jsme řešili, jak je to možné, ale teď už je celkem jasno. Samotnými hráči jsou stoprocentní geekové, kteří ovládají v reálném světě skutečné lidi. Funguje to na jistém principu manipulace mysli, ale zahrnuje to speciální power-upy a bonusy. Jinými slovy, Gerard bude silnější než ostatní herní postavy, protože jeho majitel umí hrát zatraceně dobře. Nemusíme být zrovna Einsteini, abychom přišli na to, že hraje nedobrovolně. Stačí menší manipulace s herním účtem a náš supermistr joypadu neovládá svého domluveného "otroka", ale úplně cizího nebožáka, který vlastně ani všechno kolem rozbíjet a zabíjet nechce. Ale když jde o krk, dělá člověk různé věci. Jen si vzpomeňte na Jasona.

Ve zmíněné manipulaci bude mít samozřejmě prsty Michael C. Hall a to si pište, že Butler najde způsob, jak si ho najít a dostat věci tzv. na vyšší level. Vzhledem k tomu, že se Neveldine a Taylor neleknou ničeho, mohla by právě tohle být ultimátní pocta počítačovým hrám. Mnohem zábavnější a zajímavější, než jakákoliv herní adaptace. A pokud byste se vážně nemohli dočkat, možná vás bude zajímat snímek Pathology, ke kterému napsali scénář. Partička mediků v něm soutěží o to, kdo vymyslí a provede dokonalou vraždu, jejíž autor se nedá vystopovat. V hlavní roli Milo Ventimiglia, režíruje snaživý německý videoklipař Marc Schoelermann. Jen tak mimochodem, Crank stál neuvěřitelných 12 milionů dolarů. Game by měl stát 50 milionů. Bude to znít divně, ale já se ptám... nedávají těm pošukům nějak moc peněz? Nechci, aby nám příliš rychle zparchantěli. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace