Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Noc plná trailerů se blíží!


ikona
imf
redakcetrailerzone
 

Už je to skoro tady. Jistě si vzpomínáte, jak jsme vám před časem slibovali promítání vyplněné těmi nejlepšími filmovými upoutávkami. Celá věc konečně nabrala definitivní obrysy. Promítat se bude 6. ledna 2006 ve 20:00 v pražském kině Světozor. Jeho oficiální stránky najdete zde a pro mimopražáky je tam vyznačen i plánek cesty. Světozor je umístěn velmi šikovně, kousek od Václavského náměstí a krom baru přímo v prostorách kina můžete k občerstvení využít i docela solidní bistro u tramvajové zastávky.

Vám ale půjde v setmělém sále o úplně jiné pochutiny. Nejen že uvidíte celou redakci MovieZone na jednom místě (nazval bych to historickým okamžikem, ale naše skupinka je čas od času vidět i v některých pražských nálevnách, takže by se to asi nepočítalo ;), ale především budete mít možnost zhlédnout ty nejzajímavější, nejlepší a možná i nejdivnější ukázky, které kdy Apple zplodil. A kdyby jen Apple. ;) Celá záležitost bude řešená napůl jako přednáška, to abyste si za těch 80,- něco odnesli. Tato částka nejde do našich kapes, ale zaplatí sál a použitou techniku... sami ještě nevíme, jak budou některé trailery na velkém plátně vypadat, ale věříme, že to bude ke koukání. Po dlouhém vyjednávání (asi tři minuty ;) jsme pro nás sehnali velký sál o kapacitě takřka 500 míst, což znamená, že budete muset přivést i svoje babičky a zvířecí mazlíčky, abychom ho naplnili. Spoleháme na vás.

Celá akce bude trvat cca 150 minut. Vstupenky lze rezervovat i po internetu a to od 23. prosince 2005, kdy bude na stránkách kina zveřejněn lednový program. Budeme se těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace