Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

K čertu s tebou, Ratnere!


ikona
imf
brett ratner
 

Jsou režiséři, které zbožňujete, pak ti co je nemáte rádi a nakonec velká skupina těch, jimž prostě nevěříte ani nos mezi očima. Ratner většinou spadá do té úplně poslední kategorie. Doživotní rutinér, občasný klikař, ale pořád chlápek, kterému byste nesvěřili vlastní dítě, natož hollywoodský blockbuster. ;) A co blockbuster, hlavně byste mu nesvěřili důležité pokračování kultovní série. Jenže v Hollywoodu se momentálně hrozně spěchá a někdo si zapomněl dát obvyklou dávku karotkového džusu, takže se castingová rozhodnutí sekají od boku. McG jako režisér čtvrtého Terminátora? Proč ne. Brett Ratner jako kápo Útěku z New Yorku. Orazítkováno!

Je sice pravda, že Plisskenovo dobrodružství je svým způsobem brak, ale to už radši přiveďte z domova důchodců samotného Johna Carpentera. Ten má totiž alespoň cit pro onu béčkovou poetiku, který Ratner nikdy nepobral. Točit povrchně a poklesle, to je velký rozdíl a my si ho bohužel budeme muset vychutnat do poslední kapky. Po otřesné Křižovatce smrti 3 se možná Ratner vzpamatuje a vizuálně stvoří něco alespoň trochu podobného třetím X-Menům, ale to nic nemění na tom, že se k tomuhle projektu vůbec nehodí. A odneseme to jak my, tak Gerard Butler v hlavní roli a především celá série, která teď bude roztrhána k nepoznání. Neříkám, že by původně uvažovaný Wiseman nesvedl totéž, ale po čtvrté Pasti mám v jeho "úctu ke klasice" nesrovnatelně větší důvěru než v případě Ratnera, který nedokáže rozumně rozvíjet ani vlastní série, natož ty cizí. Tak minutu ticha za Snakea. Definitivně jsme ho ztratili. :)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (22)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace