Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Piráti tlačí na pilu


ikona
imf
warez
 

A tentokrát to není PRkové přehánění při kontrolování tržeb za poslední kvartál. Francis Ford Coppola za posledních deset let nic nenatočil (naposledy Vyvolávače deště, ale jeho dcera Sofia za něj zaskakuje víc než zdatně - na obrázku celá rodina, i s přejmenovaným Nickem :) a když už se rozhodnul znovu postavit ke kameře, objeví se filmoví piráti a seberou mu dílo doslova z rukou. I když úplně doslova ne, v podstatě došlo k tomu, že se parta rádoby pirátů vloupala do Coppolova domu a odnesla si odtud jeho notebook, na kterém byla nejen skoro finální verze očekávaného snímku Youth Without Youth (za měsíc má mít premiéru v Itálii), ale také rozpracovaný film Tetro, který se teprve bude točit a v kinech by se měl objevit v roce 2009. Coppola měl v notebooku scénář, poznámky a několik zkušebních záběrů.

Kdysi dávno jsem měl vymyšlený námět na krátký film, ve kterém banda filmových pirátů pronásleduje bodyguarda, vezoucího filmovou kopii na přísně utajenou předpremiéru. Byla to velká nadsázka a instalace filmových pirátů do rámce akčního filmu. Teď ale koukám, že mi realita vyfouknula nápad z rukávu a podobné výjevy se možná stanou běžnou praxí. Lucasovi by se tohle nestalo, jeho Skywalker ranč má kulometná hnízda, vycvičené rytíře Jedi a nad celým pozemkem každé tři minuty přelétne Tie Fighter (sousedi už si kvůli tomu hluku několikrát stěžovali, ale policie nemůže nic dělat... Lucas všechny příslušníky ovládá prostřednictvím Síly), všichni ostatní se musejí pojistit nebo zainvestovat do lepších trezorů. A co Coppola? Třeba o tom natočí film, podobně jako Anthony Minghella, když jednou přijel z dovolené a zjistil, že mu zloději vybrakovali kancelář. Zavřel se na pár týdnů doma a napsal Dveře dokořán (Breaking and Entering). Vy je ale raději zamykejte. Vzhledem k tomu, s jakou ochotou někteří uživatelé postují do diskuze fotky svých DVD sbírek, bych se snad nedivil ničemu. Ale mojí pozlacenou sošku Jasona Stathama a plakát Elishy Cuthbert nedostanete. Na to mám Loupež po italsku až příliš dobře nakoukanou. ;)

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace