Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Knight hází zpátečku


ikona
imf
knight rider
 

A vrací se na televizní obrazovky. Ano, David Hasselhoff pravděpodobně neopráší zašlou slávu na stříbrných plátnech, protože nová verze se obejde bez něj a bude se soustředit výhradně na auto s rozvinutou osobností - K.I.T.T. (Knight Industries Two Thousand). Nablýskaná mašina (ještě se řeší, jaký model nahradí původní Pontiac Trans Am) samozřejmě řidiče potřebuje, ale ti dva by měli být rovnocenní parťáci v boji se zlem. Do seriálu by měly zasáhnout i další ďábelské prototypy, z původní verze si jistě vzpomínáte na KITTovo zlé dvojče - K.A.R.R. Zástupci NBC prozradili, že vizuální efekty podle nich už dosáhly takové úrovně, že si mohou dovolit obstojné morfovací triky i v televizní show, aniž by byli za úplné béčkaře. Svou roli v osudech Knight Ridera má i velký úspěch Transformers. Pokud divákům padá čelist z Bumblebeeho jako inteligentního Camara, mohl by mít úspěch i KITT, který se naposledy po televizních asfaltkách proháněl před více než dvaceti lety.

Donedávna běžela repríza na Nově (teď Knight Ridera nahradil další seriálový kulťák jménem Odpadlík), takže jste si jistě zavzpomínali a možná se i zasmáli strnulým honičkám, Hasselhoffovým kudrlinkám a naivním hláškám. S tím je ale konec a velmi pravděpodobně nás nečeká ani mimóznost remaku Team Knight Rider (někdy také jako Knight Rider 2000), který byl spíš reklamou Fordu ve stylu Power Rangers než čímkoliv, co by šlo označit za televizní seriál. NBC má ve své stáji Heroes a rozhodně si nehodlá kazit image nějakou blbůstkou. Proto se Knight Riderovi dostane té nejlepší péče a o režii dvouhodinového pilotu a produkování celé show má dokonce zájem Doug Liman, režisér prvního Bournea nebo Pana a paní Smithových. Už zanedlouho do kin přijde jeho akční sci-fi Jumper a nebudeme zapírat, že tomhle sympaťákovi držíme palce. Jestli se pustí do televizního Knight Ridera, dá se očekávat, že nový model najezdí hodně úspěšných mil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace