Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Narnie vyfasuje bratříčka


ikona
imf
adaptace knihyandrew adamsonchronicles of narniachronicles of narnia: prince caspian
 

A Disney si hodlá s množením pospíšit, protože je velmi spokojen s odezvou diváků. Víkendové odhady studia se pohybovaly kolem 60 milionů dolarů, přičemž Narnia to o nějakých sedm kousků trumfnula, což byl zřejmě důvod k oslavě (zejména pro Walden Media, kde ještě jistě látají finanční díry způsobené Cestou kolem světa za 80 dní ;) a tak k oficiálnímu schválení Chronicles of Narnia: Prince Caspian, druhého dílu Kronik, jenž by se měl do kin dostat na Vánoce roku 2007.

Není bez zajímavosti, že i tato kniha již byla jednou adaptována a to sice do podoby britského televizního filmu z roku 1989. Děj je prostý - princ Caspian, vládce Narnie, rád vzpomíná na staré dobré časy, kdy zvířata v Narnii mluvila a všichni byli šťastní. Jeho strýc a teta mu zatajují, jak to ve skutečnosti v jeho zemi chodí a dokonce zosnují jeho smrt, aby si trůn uchvátili pro sebe. Jeho moudrý rádce naštěstí lest vytuší a prince zachrání. Nebezpečenstvím ale není konec a tak bude muset princ poprosit o pomoc kvarteto z prvního dílu. Peter, Susan, Lucy a Edmund znovu projdou skříní a vrhnou se do dalšího dobrodružství.

To je zápletka televizního snímku, který si ovšem vypůjčil pár věcí i z následující knihy. Jak si s tím poradí Andrew Adamson je zatím ve hvězdách, ale dá se očekávat, že se vrátí on i představitelé hlavních rolí (smlouvy jsou v tomto ohledu neúprosné). Nechme se překvapit, zda Disney navýší i rozpočet, Narnii jsou totiž vyčítány hlavně rozporuplné triky, což je ale při mamutím rozpočtu 180 milionů dolarů trochu silné kafe. O dalším vývoji vás budeme informovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace