Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Filmy k sežrání


ikona
imf
marketing
 

Nadcházející letní sezóna bude sladší, než si myslíte. Na největším cukrovinkovém veletrhu světa (pořád se tam snažím sehnat propustku, ale místní výrobce Tatranek mě nechce přijmout do správní rady) se totiž řešilo nejen to, která z letošních čokoládových tyčinek má největší podíl kakaa (86 procent... slabota), ale také se uzavřelo několik smluv s filmovými studii, pro vzájemnou propagaci největších blockbusterů.

V Americe podobných dealů cestuje vzduchem několik desítek a tamní konzumenti mají filmů tzv. plnou hubu. U nás jsou to výjimky, které většinou s překvapením objevíte až na pultech obchodů. Celkem zručně si počíná Nestlé jako distributor amerických cereálií. V Chocapic, Cinniminis nebo těch kulatých čokoládových potvorách (minimálně jeden uživatel ví, o čem mluvím :) občas najdete gumové figurky Spider-Mana, metače pavučin nebo surfová prkna z Divokých vln. A bývá toho víc. V příští sezóně se k nám snad dostane i pár výrobků z edicí spojených se čtvrtým Indym, zeleným Hulkem nebo druhým Batmanem.

Po čem máte pátrat? Indiana Jones spojí své síly s tyčinkou Snickers, která nabídne limitovanou edici s příchutí kokosu a také slavnými lentilkami M&Ms. Ty jsou bohužel v našich končinách dost nedostatkovým zbožím, v tom smyslu, že se k nám dováží pouze arašído-čokoládová příchuť. Přitom už v Německu se dají sehnat další tři a v Americe mají i populární náplň z arašídového másla. Jones přinese poměrně nechutnou mentolovou, ale to asi záleží na vkusu každého z nás. Američtí uživatelé podle všeho mentol v čokoládě uznávají. Jsou divní. A když už jsme nakousli arašídové máslo, měl bych vychválit čokoládové košíčky Reese's cups. Do Anglie se dovážejí z USA a možná je dobře, že u nás nejsou k dostání. Jejich náplň je návyková. Batman se domluvil s jejich výrobce, Hershey's, takže v létě se košíčky změní v netopýří loga a na sušenkových čokoládách Kit Kat bude vyražen stejný znak. S chutí se hýbat nebude, takže se jen můžete cítit o něco víc cool, že zrovna jíte netopýra. Nebo tak něco.

Hulk se spojí s ovocnými bonbony Airheads. Zde je mentol jasnou volbou. Stejnou značku bude propagovat i fantasy Spiderwick Chronicles, která přinese na trh medovou a skořicovou příchuť. Producenti se domluvili i s McDonald's nebo Kraftem, takže až na vás z Happy Mealu vyskočí Freddie Highmore, nemělo by vás to překvapit. Kraft je pak výrobcem populární Milky, takže je vám jasné, co asi můžete očekávat. A jestli mě teď proklínáte, že jste dostali chuť na něco dobrého (jako ta slečna v reklamě na Kinder Bueno), neklikejte sem. Jinak to sníte všechno. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace