Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Tipy: 24.9. - 30.9. 2007


ikona
imf
tv tipy
 

Nemohli jste se dočkat? Už mi docházejí úvodní zdravice, ostatně zbývá jen pár týdnů a Televizní tipy oslaví rok své existence. Tentokrát jsme pro vás opět překročili hodinovou stopáž, když jsme se rozpovídali o hitech nadcházejícího týdne. Druzí Mizerové (tentokrát doopravdy), Adaptace, Věčný svit neposkvrněné mysli, dvojitá porce Charlieho andílků, poslední akce Riggse a Murtaugha nebo zapomenuté Hřiště snů. Celkem čtyřikrát se na obrazovkách objeví Cameron Diaz a tak jsme jí věnovali malý profil, přičemž její sokyně ve Svatbě mého nejlepšího přítele, Julie Roberts, pro změnu zabrala Top 3. Opravdový babinec a to jste ještě neslyšeli čtenářské dotazy. Před mikrofonem jsme se opravdu nenudili a vy se snad nebudete nudit ani u samotné relace. Na závěr trocha videodokumentace: trailer na Pánskou jízdu, Lenssen & spol. parodie.

p.s. V relaci jsem slíbil definitivní sečtení bodů z kvízu. Mějte chvilku strpení, časová tíseň musí tuto bohulibou činnost o pár hodin odložit.

TV TIPY 24.9. - 30.9. 2007

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace