Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pitt nasadí rukavice...


ikona
imf
brad pittmark wahlberg
 

Mlátil se do krve v Klubu rváčů a posílal soupeře k zemi jedním úderem v Podfu(c)ku. Teď se Brad Pitt znovu vrátí k poctivé ruční práci, tentokrát jako bratr a trenér hlavního hrdiny v novém filmu Darrena Aronofskyho. Ten se po divácky poněkud náročné Fontáně vydává vstříc sportovnímu dramatu jménem Fighter, ve kterém se Mark Wahlberg pokusí vyhrát titul šampiona lehké váhy. Brad Pitt mu vypomůže jako nevlastní bratr, který kdysi dával zabrat i Sugar Ray Leonardovi, ale nechal se svést na klikatou dráhu zločinu a nakonec skončil ve vězení. Teď je ale zpátky a hodlá bratříčkovi pomoct, aby se tak alespoň částečně vykoupil ze svých hříchů. Zní to možná až nesnesitelně kýčovitě, ale s Aronofskym za kamerou bych očekával vše, jen ne hollywoodský standard o loserovi, co se vydává na spanilou jízdu, lemovanou tréninkovými sekvencemi a nečekanými výhrami nad papírově silnějšími protivníky. Už samotné obsazení vzbuzuje naděje, i když Wahlbergovu kariéru zřejmě ani tenhle snímek do první ligy nedotáhne.

Ten kluk má neuvěřitelnou smůlu na role (Odstřelovač se stal jedem pokladen ve chvíli, kdy se jeho režie ujal Antoine Fuqua) a pokud se mu nepodaří vzkřísit pokračování Loupeže po italsku (Brazilian Job) nebo se nestane zázrak a Shyamalanův nejnovější film, The Happening, nebude velkým hitem, mohli bychom o sympatického Marky Marka zase přijít ve víru, který vede přímo do videopůjčoven. Úspěch Skryté identity ho nemůže držet ve hře příliš dlouho, takže si držme palce. Mark má sice jenom metr sedmdesát, ale i malí muži si zaslouží velké role v ještě větších filmech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace