Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Simon & Nick v Americe!


ikona
imf
simon pegg
 

Simon Pegg a Nick Frost. Pamatujete si je jako nerozlučnou dvojku ze Soumraku mrtvých a Soumraku poli... ehm... Jednotky příliš rychlého nasazení. Zábavnější britské kumpány byste hledali těžko (ne, nepřipomínejte mi Black Books ani I.T. Crowd, nemá to cenu, jsem dokonale imunní :) a když jim hraje do rytmu Edgar Wright, jsou z toho velehity. Simon Pegg sice v poslední době rozjíždí úspěšnou sólovou kariéru a jeho nová komedie Run, Fatboy, Run je v Anglii hitem číslo jedna (billboardy na každém rohu), ale na svého kamaráda rozhodně nezapomněl. Společně totiž sepisují novou komedii jménem Paul, ve které se coby dvojka absolutních geeků (vsadím se, že budou mít rádi Harryho Pottera, World of Warcraft a Jacka Bauera) vydávají na vzrušující výlet za hranice Velké Británie. A nejsou troškaři, takže je nečeká nepřátelská Francie, nudné Německo nebo dokonce česká kotlina. V rytmu písničky Go West se vydávají až do Ameriky, země neomezených možností. Šílený road trip ještě nemá režiséra, ale pokud se Edgar nechá ukecat, můžeme se těšit na další parádní test naší bránice.

Všichni by si ale měli pospíšit. Zatímco Nick Frost pořád ještě řádí v britských TV seriálech, kvalit Pegga a Wrighta si začal Hollywood všímat zatraceně rychle. Pro Wrighta se tak momentálně připravují tři scénáře k natáčení a Simon Pegg momentálně natáčí knižní adaptaci How to Lose Friends & Alienate People, ve které se jako britský pisálek snaží zapadnout do americké redakce elitního časopisu. Kdopak se v té redakci nachází? Gillian Anderson, Kirsten Dunst nebo Megan Fox. Hmm, má tady někdo štěstí. Snad se po téhle zkušenosti bude chtít vrátit k Nickovi. Další koňskou dávku toho nejlepšího ostrovního humoru si nenechám ujít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace