Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bratři jak se patří


ikona
Mr. Hlad
david benniofjake gyllenhaaltobey maguire
 

Redaktoři MovieZone jsou tvrdý chlapi, které máloco dojme k slzám. Když jsme ale viděli předloni na karlovarském festivalu Bratry, většina z nás k tomu neměla daleko. Konec konců přečtěte si to v Shushikově recenzi. Chytrý, emocionálně silný a působivý film se nakonec dostal i do normální distribuce a mohli si ho vychutnat i diváci, kteří na festivaly nejezdí. A jak už to tak s evropskými hity bývá, v Hollywoodu padlo rozhodnutí, že vznikne americký remake. Zatímco tedy režisérka původního filmu Susanne Bier natáčela za mořem svůj americký debut s názvem Spálené vzpomínky, začal autor 25. hodiny David Benioff přepisovat scénář. A my jen doufali, že odvede dobrou práci.

A popravdě se to začíná rýsovat docela hezky. Už před pár měsíci se objevila zpráva, že režírovat by měl Jim Sheridan. Jeho poslední film byla sice nechtěná směšnost Zbohatni nebo chcípni s 50 Centem v hlavní roli, ale ve své nepříliš obsáhlé filmografii má jinak tenhle rodilý Ir filmy jako Ve jménu otce, Boxer nebo Moje levá noha. S citlivými a osobními dramaty má tedy dostatek zkušeností. Teď se navíc začíná mluvit o hercích, kteří by měli v hlavních rolích nahradit Ulricha Thomsena a Nikolaje Lie Kaase. Jejich role by měly připadnout Tobeymu Maguireovi a Jaku Gyllenhalovi. Smlouvy sice ještě nejsou podepsané, ale pokud by se studiu podařilo tyhle dva ukecat, hned by americká verze Bratrů dostala oscarové parametry. Natáčení má začít už v listopadu, do té doby musí Sheridan sehnat ještě herečku do hlavní role, ale my už se začínáme pomalu těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace