Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mrkat na drát ...


ikona
Cival
will smith
 

Zase došla nosná novinková témata, a tak se můžeme prohrabat fotkami, obrázky i haldami jiných vizuálních vjemů, které v posledních týdnech nabídla síť. Znovu začínáme Johnem Hancockem, v němž se Will Smith potýká s těžkým údělem superhrdiny. Na ComingSoon vypustili Willa v pozici ležmo, návdavkem přidali i sexy momentky Charlize Theron a jeden spoileroidní obrázek odhalující, že Charlize neztvární docela obyčejnou domácí puťku (viz poslední FMko). Snad z toho nevyleze Moje superbejvalka.

Web zaznamenal i první týmovou fotku ze Singerovy Valkyrie, která pod režijním vedením Bryana Singera slibuje brilantní psychologickou podívanou.

Velkým překvapením zavání i projekt The Wolfman. Podle scénáře autora Sedmičky, Andrewa Kevina Walkera, natáčí režisér Expres Photo Mark Romanek. A z první testovací fotky Benicia Del Tora, jíž zveřejnilo JoBlo to nevypadá na nějaký odstátý čajíček. Poctivý vlkodlačí horor by se na Vánoce 2008 šikl víc než náramně.

Jiné projekty jsou naopak už v plné produkci, známe z nich ale zatím jen velkolepě pojaté lokace. Tak jako v případě třetí Mumie, která zmizí až na Dálném východě.

Do podobné kategorie spadají i krajinné studie z ravenhornovské dvojky Narnie ...

... anebo z Hulka, jenž se na prvních fotkách od ComingSoon zmohl jen na likvidaci vozového parku.

V letmém nástřelu zajímavějších plakátů myslíme samozřejmě i na děti, jež si mohou vybrat mezi bezelstnými hrdiny jak ze skotských jezer, tak z hudebních pódií. No řekněte sami, kdo by s nimi nechtěl kamarádit? A kdo by je za pět minut nezabil ...

WAR mezi Jetem a Jasonem už projela americkými kiny a dle zvěstí od kolegy imfa prý i zabředla mezi nejodpornější filmy historie. Přesto jsme se dočkali ještě jednoho solidního plakátu, který se hodí na menší monitory.

Do kin se už snad konečně dohrabou Kellyho prokleté Southland Tales ...

... závěrečnou tečku ovšem obstarají stylové plakáty k 30 dní dlouhé noci, která působí na posterech ještě krvavěji než v trailerech.

Tož tak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace