Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Neprůstřelný dítě překvapí tě!


ikona
imf
clive owen
 

Je to tak. Jdete si takhle jednou městem a staráte se o to svoje. Ptáčci zpívají, nebe je modrý, voda mokrá a co nevidíte, černočerný kočárek a maminku, která ho tahá do autobusu. Inu, projevíte se jako džentlmen a chcete jí pomoct. Radši si pořádně namasírujte svaly, protože tenhle kočárek není žádné ořezávátko. Jedná se o nejnovější výkřik technologie, neprůstřelnou čtyřkolku s kevlarovým potahem, odnímatelnou vrchní částí a kapsičkou na granáty. Vítejte do třetího tisíciletí, ve kterém má každé nemluvně po ruce zbraň, která vám minimálně znecitliví důležité tělesné partie. Vždycky jsem říkal, že děti jsou zákeřné. Firma Bullet Proof Baby Industries tomu právě dala nový význam.

Zakladatelkou firmy je akční matka Stella Stevenson, která si uvědomila, že americké ulice už nejsou plné usměvavých starousedlíků, když kolem ní projela dvě auta s gangstery a těsně vedle hlavy jejího syna se zarylo pár kulek z pětačtyřicítky. Takhle tedy ne, řekla si a vyrobila synovi kompletní sortiment ochranných prostředků. Neprůstřelnou vestu, plynovou masku, speciální zneškodňovací ručnici disponující několika tisícovkami Voltů a samozřejmě již zmíněný kočárek, který letos vyhrál cenu za nejlepší inovaci existujícího výrobku. Zboží se brzy začalo nabízet na internetu a dnes Stella nestíhá vyřizovat objednávky a také rozšiřuje katalog o převratné novinky, převážně štíty a kevlarové vychytávky, které vašeho potomka ochrání i před zákeřnými trubkovými bombami a dalším šmejdem, co se občas dostane do ovzduší. Dítě tedy ještě neplánuji, ale počítám, že tenhle krámek bude jednou z mých prvních zastávek. Minimalistický design neprůstřelné postýlky mne jednoduše uchvátil a rád bych si pořídil něco podobného i v dospělé verzi. Jen doufám, že to nebude studit. Já jsem ochoten pro svou neprůstřelnost obětovat mnohé, ale mám rád svoje teplo. Ale tohle, jak vidno z obrázku, inženýři v Americe chytře vyřešili.

Nejvíc si ale firmu pochvaluje Michael Davis, režisér filmu Sejmi je všechny, protože díky na míru ušitým kevlarovým výstužím a dalším pokročilým výrobkům (přijdou do prodeje až s novou podzimní řadou zboží), mohl ve svém filmu nechat nemluvněti na bedrech i ty nejtěžší kaskadérské kousky. Neprůstřelné děti jsou opravdovou revolucí a zjevně se s nimi budeme mnohem častěji setkávat jak ve filmech, tak v běžném životě. Hledejte v okolí stylové kočárky a snažte se nenaštvat děcka na pískovišti. Tentokrát byste to mohli odnést něčím důraznějším než jen naštvaným pohledem. Děti neznají míru, raději s nimi žijte v míru. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace