Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Halo, halo, co se stalo?


ikona
imf
halo
 

Už zase se nestalo nic. Neill Blomkamp zveřejnil další krátký klip z prostředí Halo a... je to nuda, dámy a pánové. Bezbřehá nuda s mizernými triky, rozplizlými a neklidnými záběry (beru v úvahu kvalitu videa) a střihem, za který by se mohl stydět i amatérský filmař z jižní Sibiře. Celkem chápu, že Microsoft má plné ruce práce s podporou HD-DVD a Bungie se soustředí na svoje hry (Halo 3 je za dveřmi, Halo Wars za rohem), ale proč sakra nechávají tohohle řezníka v pracovním procesu? Zmíněné video ze všeho nejvíc připomíná partu spolužáků, co si to rozdali na dvorku v paintballu a pak nechali třídního grafika, aby k tomu dodělal nějaká ta "cingrlátka". Je to chaos, ale nikoliv ve smyslu Ridleyho Black Hawk Down, je to chaos ve smyslu chaosu.

Na počkání bych vyjmenoval tři lépe vypadající amatérské produkce (stačí se porozhlédnout mezi fanoušky Star Wars), které mají lepší triky, zajímavější akci a obecně větší výpravu a přitom je někdo natočil zadarmo na opravdovém dvorku. Jestli s tímhle Blomkampovi jakkoliv pomáhala WETA, musí se teď její zaměstnanci modlit, aby to nevyšlo najevo, protože taková ostuda by je snad i potopila. Samozřejmě nemůžu říct "Já to říkal", protože Blomkamp velmi pravděpodobně celovečerní Halo, pokud někdy nějaké vznikne, točit nebude (zatím pro to dělá maximum), ale stejně jsem šťastný. Než tohle, tak radši opravdu nic.

p.s. Pokud někomu připadá, že jsem zbytečně ostrý, zkuste si uvědomit, že tohle má mít parametry minimálně poloprofesionální produkce. Blomkamp na to a za to měl relativně dost peněz. S ohledem na všechny amatérské snaživce na celém světě je to mimořádně smutná vizitka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace