Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nesmrtelný Dallas


ikona
imf
dallas
 

Na jeho adaptaci se vystřídal snad tucet scenáristů a sítem zdlouhavých příprav prošlo nepočítaně režisérů. Jediný kdo vždy zůstal na palubě byl John Travolta. Dallas zřejmě uctívá a zahrát si J.R. Ewinga je jeho celoživotním snem. A teď by se mu to konečně mohlo splnit. Loni to sice vypadalo celkem nadějně, když Gurinder Chadha (Blafuj jako Beckham) měla v obsazení kromě Travolty i Owena Wilsona (Bobby), Shirley MacLaine (Miss Ellie) a spekulovalo se o Meg Ryan jako Sue Ellen, ale k první klapce nikdy nedošlo. Producenti se zkrátka lekli, že už skoro třicet let starý seriál nebude nikoho zajímat. Kulaté výročí se nicméně blíží, takže buď teď nebo nikdy. A protože John Travolta pořád drží stráž, rozhodlo se studio jít na to od lesa.

Po Wild Hogs a Hairspray má totiž John zase jednou pevnou pozici a komedie navíc celkem letí, takže bude Dallas tak trochu uvědomělou adaptací, trochu jako Dukes of Hazzard. Zkrátka film který si uvědmuje, že jeho předloha nebyla z nejchytřejších a otočí klišé proti vlastním divákům. Snad. Režisérka Betty Thomas už podobnou fintu zvládla se seriálem Bradyovi (The Brady Bunch) a tak je logickou volbou. Kromě Sternových Soukromých neřestí bych však v její filmografii marně hledal nějakou opravdu dobrou komedii. Hodně také záleží na slibovaném obsazení, k Travoltovi nemůžete strčit jen tak někoho a zase to nesmíte přehnat s hvězdnou svítivostí, abyste to všechno zaplatili a včas nahnali na jeden plac. A kdy je včas? Prý už začátkem ledna.

Mimochodem, máme milou povinnost představit vám jen tak na okraj další redakční posilu. Je jí protentokrát uživatelka schovaná za nickem Witch, jejíž hodnotné články jste mohli dřív zaznamenat na FilmPubu pod jménem Helena Zikmundová. MovieZone bulvarizovat nehodlá, proto se odvážila tuto slečnu přetáhnout k sobě a obohatit jejím kultivovaným ženským pohledem zejména rubriku V. I. M. Nezůstane ale jen u starých klenotů – občas padne recenze, anebo blog mapující trendy na televizních obrazovkách. Další slova jsou zbytečná, tím spíš, že si jejich další vršení nepřeje tahle skromná dívčina sama. Zkrátka, nelekejte se. MZ už sice nikdy nebude tou samou ryze testosteronovou divočinou, ale křehká bytost se slabostí pro Klub rváčů jí může doopravdy pouze prospět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace