Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dorotka už nechce zpívat!


ikona
imf
adaptace knihy
 

Máte rádi Čaroděje ze země Oz? Je jedno, zda milujete klasickou verzi z roku 1939 nebo japonský animák z 80. let. Připravte se na to, že vám Warneři přehází pár dětských vzpomínek. Film, pojmenovaný jednoduše Oz, je adaptací slavné dětské knížky od L. F. Bauma a Warneři se teď rozhodli přivést Dorotku do třetího tisíciletí. Dnešní generace nechce sledovat roztomilou holčičku s naivní duší, která si zpívá cestou necestou. Dozrál čas pro určité změny a tak byl povolán elitní tým - nástřel děje vymyslel comicsový guru a autor Spawna, Todd McFarlane, scénář napsal Josh Olson (Dějiny násilí) a na produkci dohlédne Rick Benattar (Sejmi je všechny). Už jste popadli dech? Fajn, můžeme pokračovat.

McFarlane zjevně původní verzi moc nemusí, což je svým způsobem dobré znamení, protože črtá Dorotku jako běžnou teenagerku, která je naštvaná tím, že jí nějaké tornádo odneslo z rodného Kansasu a ona teď trčí v nějaké pohádkové zemi. Na zpívání nemá ani pomyšlení a když se dozví, že jí jde po krku nějaká čarodějnice, rozhodne se bránit. Aktivně bránit. Film bude mít rating PG-13 a McFarlane duch filmu přirovnává k temnějším dílům Harryho Pottera. Dorotka prý v sobě bude mít něco z Ripleyové. Hmm... to zní pekelně. Čeká nás AnnaSophia Robb s brokovnicí v ruce a suchou hláškou na rtech? "Táhni od mýho psa, ty mrcho!" Už se nemůžu dočkat. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace