Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers ještě větší?


ikona
imf
transformers
 

Transformers vydělali celosvětově už cca 700 milionů dolarů (hrubé aktuální odhady) a nerušeně přisypávají do Spielbergovy kasičky další peníze. Přičtete si televizní práva, miliony prodaných DVDček a vyjde vám, že stopadesátimilionový hit bude patřit k těm příjemnějším vzpomínkám v účetních knihách. Pokud všechno půjde jako po másle, mohli bychom se druhého dílu dočkat už za dva roky (v podání stejného týmu), ale pokud se vám nechce čekat a chtěli byste vidět opravdu velké a naštvané roboty, možná byste měli zbystřit. Do kin formátu IMAX se totiž už 21. září chystá Transformers: Director's Cut!

O detailech se u Paramountu úzkostlivě mlčí, ale už během tiskovek Michael Bay i scenáristé zmiňovali, že na spoustu věcí nezbyl čas nebo peníze. Teď se zřejmě počítače v ILM zapotily trochu přesčas a vůbec bych se nedivil nějakému bonusovému špičkování mezi Megatronem a Starscreamem. Nejdůležitější ale je, že slogan "Giant Fucking Robots Are Coming" se dočká nekompromisního naplnění. Žádný 3D obsah, ale opravdu velcí roboti a velká Megan Fox. Zní to nádherně. Čeští diváci mohou přestat slintat, protože je velmi nepravděpodobné, že by se tahle bonusová verze dostala do evropských IMAXů. Na druhou stranu se už staly i divnější věci. Nezbývá než si počkat na oficiální vyjádření distributora. Tak či onak se bonusových scén dočkáme na DVD/HD-DVD/Blu-ray releasu, který to velmi pravděpodobně stihne na vánoční trh.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace