Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sexbomby touží po lásce


ikona
Cival
dane cookjessica albakate hudsonmike myerssalma hayek
 

Představte si sebe jako obyčejného středostavovského doktora. Dobře, ne tak obyčejného... přeci jen vám doma v posteli leží snoubenka, která vypadá jak Salma Hayek. Ovšem jinak váš život spokojeně plyne, až do chvíle co do města přitáhne jedna z největších hvězd latinskoamerického showbyznysu. Shodou okolností bývalý milenec vaší snoubenky. Božan, který chce získat vaši Salmu zpátky do svého náručí. Jak by vám bylo tváří v tvář Rickymu Martinovi? Nemusíte se dlouze vyptávat, protože brzy pochopíte v nové romantické komedii, jíž si nestárnoucí Salma rovnou i produkuje. Scénář jí píší autoři Santa Clause 2 a Santa Clause 3. I když to skončí fiaskem, nedočkáme se alespoň v dohledné době Santa Clause 4.

Dane Cook (Rande měsíce) se zjevně chce stát Matthewem McConnaugheym pro mladší divačky. Jinak by si po oplzlé veselici Good Luck Chuck neuvrtal do další romance, tentokrát po boku Kate Hudson. Bachelor No. 2 pojednává o cápkovi (nazývejme jej třeba „vztaholepič“), kterého si najímají ti, co právě dostali kopačky od své milované. Vztaholepič je pozve na rande. Během večera se ovšem z hezouna promění v nesnesitelné společenské monstrum, od něhož každá holka sběhne zpátky k bejvalýmu. Jenže co když se sám zamiluje? Do ex-přítelkyně vlastního kámoše? A co na to Alec Baldwin, jenž se asi už nezvládne vymanit z vedlejších rolí? Napoví nám režisér Můj soused zabiják 2 Howard Deutch. A i když to skončí fiaskem, nedočkáme se alespoň v dohledné době komedie Můj soused zabiják 3.

Na lásku myslí i Cookova protihráčka z Good Luck Chuck, Jessica Alba. Přiznejme si, že její charisma a herecký projev nestačí na víc než na pitvoření v komediích pro nejmladší publikum. Mike Myers to ví, a proto si ji přizval jako stafáž do své šílené komedie The Love Guru. Pár let trvalo než si Myers v hlavě dokonale vybrousil šíleného následníka Austina Powerse. Teď už je jasné, že se jím stane „guru lásky“ s podivným jménem Pitka. Pitka je původem Američan, své vědomosti však nasbíral na dlouhé indické pouti. Zde došla jeho duše pokoje, zde zjistila, že je připravena vrátit se do Spojených států a rozdávat svou moudrost všem, kdo natáhnou ruku. Pitka se specializuje na urovnávání partnerských vztahů. Jeho první velkou zakázkou je vyžehlení sporů mezi hokejovou hvězdou Darrenem Roanokem (Romany Malco ze 40 let panic) a jeho ženou. Jenže ta se leda naštve a zběhne k hvězdě konkurenčního týmu. A Darren sekne s hokejem. Pitkovi proto položí nůž na krk majitelka týmu Jane Bullard (Jessica Alba povýšila!) – pokud totiž nezařídí návrat šéfa týmu, těžko její klub zlomí čtyřicetiletou kletbu, kvůli níž prostě nemůže nikdy vyhrát. Ano, zní to šíleně... a je to šílené. Režírovat bude Marco Schnabel, druhý režisér Jeho fotr, to je lotr a Austin Powers: Goldmember. A i když to bude fiasko, alespoň se hned nedočkáme čtverky Austina Powerse. :-)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace