Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hanksovi to pálí


ikona
Mr. Hlad
451fahrenheitfrank darabonttom hanks
 

Tom Hanks si vždycky uměl vybírat role a v kariéře udělal jen málo přehmatů. A když už se tak stalo, dalo se to odůvodnit tím, že za blbou roli dostal opravdu hodně peněz. Naposledy jsme ho mohli vidět, jak ze sebe dělá idiota ve velmi nepovedené Šifře mistra Leonarda, ale zdá se, že se blýská na lepší časy. Letos bychom ho měli vidět v kouzelnickém příběhu Great Buck Howard, kde bude krýt záda svému synovi, a především v politickém dramatu Charlie Wilson´s War.

Teď se navíc začíná mluvit o tom, že by se mohl objevit v dlouho připravované adaptaci slavného románu Raye Bradburyho 451° Fahrenheita. Příběh hasiče Guye Montaga, muže, který je v totalitní společnosti zodpovědný za likvidaci všech „nevhodných knih“ a jeho postupného prozření a boje proti bývalým chlebodárcům (takové méně akční Equilibrium) už před jedenačtyřiceti lety natočil François Truffaut. Nově by chtěl příběh zpracovat Frank Darabont a rád by se vrhnul do práce hned, jak skončí natáčení hororu The Mist. Režisér Vykoupení z věznice Shawshank se už s Hanksem setkal na place Zelené míle a tehdy jim to spolu docela dobře klapalo. Potomci lidí navíc ukázali, že žánr antiutopických filmů ještě zdaleka není mrtvý a role Guye Montaga smrdí už z dálky oscarovými ambicemi. Během let příprav sice Darabontovi své NE řekli Mel Gibson i Tom Cruise, ale s Hankem by to vyjít mohlo. Doufejme, že u natáčení bude i normální kadeřník (snad jste nečekali článek o Hanksovi bez zmínky o jeho potrhlé vlasové kreaci z Šifry mistra Leonarda? Přeci si nepokazíme image!).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace