Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wiseman roztáčí kolečka


ikona
imf
len wiseman
 

Po úspěchu Smrtonosné pasti 4.0 se o Lenu Wisemanovi začíná mluvit v souvislosti s kopou nových projektů. U mnohých se sice ještě stále nezbavil pověsti digitálního rutinéra, ale nabral i nemálo fanoušků a pokud se mu podaří zopakovat úspěch i bez Johna McClanea, máme tu novou režisérskou hvězdu. A pokud se Wisemanův cit pro akční scény spojí s trochu ostřejším ratingem, mohli bychom k připravovaným projektům vzhlížet s jistými nadějemi. Jedná se o nedávno schválenou adaptaci videoherní pecky Gears of War, která by měla být, alespoň podle své předlohy, pořádný sci-fi masakrem, ve kterém nebude nouze o ustřelené mimozemské hlavy, suché hlášky a pořádně ramenaté drsňáky. Už samotné angažování Wisemana prozrazuje, že studio by mohlo na film obětovat alespoň těch 100-120 milionů dolarů a to je částka, za kterou se dá pořídit trocha té akční muziky (s všudypřítomným modrým filtrem, toho se Wiseman zřejmě nevzdá :).

Druhý projekt je ještě o fous očekávanější, ale Wiseman si bude muset vybrat, protože další sci-fi - uvažovaný sequel Escape from Earth, ve kterém by měl Kurta Russella nahradit Gerard Butler jako legendární Snake Plissken, by měl světlo promítaček spatřit stejně jako Gears někdy v roce 2009. A Wiseman se zřejmě rozpůlit nedokáže. A přitom by se docela hodil na oba projekty, takže ho teď čeká velké dilema. Rozhodne se znovu oprášit akčního hrdinu, který má plné rukávy hlášek, nábojů a vypadá jako že by nakopal zadek i Jacku Sparrowovi (narozdíl od něj má totiž pirátskou pásku přes oko), nebo se vrhne do světa vesmírných mariňáků, kteří též hláškují, střílejí po všem co se hýbe a jsou děsně "cool"? Hmm... jak byste se rozhodli vy?

p.s. Gears of War je ta hra, kterou hraje jeden z hackerů v úvodní scéně Smrtonosné pasti 4.0

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace