Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Damonova honba za miliony


ikona
imf
matt damonsteven soderbergh
 

Matt Damon je na roztrhání. Momentálně řeší, jestli bude další film natáčet s velkým kamarádem Paulem Greengrassem nebo ještě větším kamarádem Stevenem Soderberghem. Nejradši by stihnul obojí, ale vypadá to, že Greengrassova sonda do obnovy poválečného Iráku (Imperial Life in the Emerald City) se bude natáčet ve stejné době jako Soderberghem dlouho připravované drama Informant. A na to má Damon zálusk už od roku 2003. Jedná se o příběh podle skutečných událostí, který měl "potopit" jednu z nejúspěšnějších amerických firem, figurujících v prestižním žebříčku Fortune 500 (jsou v něm americké firmy s největším obratem). FBI měla na společnost Archer Daniels Midland pifku už pár měsíců, ale pak konečně sehnala ochotného zaměstnance, který byl ochoten nosit celé dva roky štěnici a odposlouchávat tak jednání správní rady apod.

Po dvou letech se ukázalo, že tenhle klikař je patologický lhář a ještě si bokem stihnul sám pro sebe vytunelovat devět milionů dolarů. Zkrátka formát který vodil čtyřiadvacet měsíců za nos nejen celou firmu, ale i slavnou FBI. S hraním na dvě strany má Damon zkušenosti ze Scorseseho Skryté identity (ne, dnes žádné vtipy) a na spolupráci se Soderberghem se těší. Momentálně vyjednává s oběma režiséry o možném časovém rozvrhu, do kterého by se vešly oba projekty. Ani za jeden sice nedostane příliš velký honorář, ale co by neudělal pro kamarády. Zvlášť když si z Bournovské série odnesl tolik milionů, že se o tom Soderberghově postavě může jenom zdát. Podle recenzí Bourne Ultimatum si je však poctivě vydřel, jak se ostatně přesvědčíme už koncem srpna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace