Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fanboys se připomínají


ikona
imf
comics
 

Comic Con zdárně pokračuje a i když ty největší tiskovky a novinky se na nás pravděpodobně sesypou až v sobotu večer, ani další průběh nebyl bez překvapení. Zmínit bychom mohli především tiskovku z Indiana Jonese, kterou si můžete celou prohlédnout zde. Je milé vidět, jak je Shia ve společnosti Spielberga a Forda vyděšený a ještě milejší je vidět Karen Allen z Dobyvatelů Ztracené Archy, která vůbec nezestárla a vypadá vedle Jonese skoro jako jeho dcera. Spielberg už má pětadvacet natáčecích dnů za sebou. Že by nás brzy čekal nějaký ten teaser? Když v něm nebude poletovat renderovaný klobouk a bič, možná se začnu i těšit.

Comic Con je hlavně o fanoušcích a pokaždé je kolem spousta Star Wars haraburdí. Letos slavíme třicet let od premiéry čtvrté epizody, takže všeho bylo trochu víc a nesměla chybět ani tiskovka Fanboys. Na tenhle film se poměrně těším (má premiéru ve stejný den jako 1-18-08 :) a není to jen kvůli Kristen Bell v kostýmu princezny Leiy. Ve filmu je podle všeho miliarda odkazů na Star Wars i jiné sci-fi, cameo roličky na každém rohu a hlavně je to legrace. Alespoň podle zveřejněných klipů. V Evropě už vyvolení fanoušci film viděli na výročním Star Wars srazu a reakce byly vesměs pozitivní. My musíme ještě půl roku čekat. Ne že bych spal se světelným mečem pod polštářem, ale jsem docela netrpělivý.

Žádná novinka by nebyla úplně kompletní bez zmínky o Megan Fox (což je jen záminka k postnutí další její fotky). Kráska z Transformers si podle všeho zahraje v adaptaci drsného comicsu Hack/Slash o bojovnici jménem Cassie, která loví sériové zabijáky a masové vrahy ze všech koutů Ameriky. Vyrůstala jako ošklivé kačátko a ve škole jí ubližovali, až se její matka (kuchařka ve školní jídelně) naštvala a každé děcko, které její dceři kdy ublížilo, brutálně zabila. Cassie nakonec matku udala a ta spáchala sebevraždu. Vrátila se na svět jako zabijácký démon a tak jí Cassie musela zabít znovu, stejně jako spoustu dalšího odpadu z pekla. Souboj se zlem je nekonečný a tak Cassie, která mezitím vyrostla do krásy a naučila se mistrně ovládat nejen zbraně, ale i svoje končetiny, cestuje s Vladem, jehož si kdysi spletla s démonem. Nakonec se spřátelili a teď loví spolu. Ve dvou se to holt lépe táhne.

O filmu se mluvilo už na loňském Comic Conu, ale film stále nemohl od Universalu sehnat všechna potřebná razítka. Režíruje ho debutant Todd Lincoln a tak všechno viselo na volbě hlavní představitelky. Ne že bychom si o hereckých kvalitách Megan Fox mysleli bůhvíco... vlastně si myslíme spíš to horší, ale určitě jí to v té roli sekne. A to je polovina úspěchu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace