Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Bond rozesměje


ikona
imf
James Bond
 

Mnozí z nás ocenili, že restart bondovské série představil o poznání drsnějšího hrdinu, který toho příliš nenapovídá a raději za sebe nechává mluvit činy. Sony však hodlá v druhém Craigově dobrodružství přeci jenom posunout agenta 007 blíž původním liniím a tak ve dvaadvacáté bondovce najdeme i pořádnou porci humoru. I v této oblasti však dojde k převratným změnám a rozhodně prý máme čekat spíš suché hlášky Sira Conneryho, než onu rozšafnou hravost Rogera Moorea. Producenti si prý cení drsnější vizáže nového Jamese a nehodlají se jí jen tak vzdát. Zároveň však nechtějí budit dojem, že nový Bond je macho bez špetky stylu. Proto dojde k určitému posunu, na kterém už režisér Marc Forster se scenáristy pilně pracuje. Natáčet by se mělo už na podzim, premiéra bude o rok později.

Sony také úspěšně dojednala s Craigem účast v dalších bondovkách a třiadvacátý Bond už je oficiálně naplánován na listopad roku 2010. Devětatřicetiletý herec si tak v následujících letech užije hodně těsných smokingů, nebezpečných akčních scén a protřepaného Martini. Šéfové od Sony rádi plánují za roh i v případě jiných sérií a tak to vypadá, že čtvrtého Spider-Mana se dočkáme v létě 2010. S kým, jak a za kolik nicméně zůstává otázkou. Stejně tak tajemná je zápletka nového Bondova dobrodružství. Na podrobnosti si budeme ještě nějaký ten týden muset počkat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace