Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jackovi začíná být horko...


ikona
imf
jack bauer
 

...ale jenom v přeneseném slova smyslu. V tom skutečném se naopak v sedmé sezóně poněkud ochladí. Některé epizody se totiž měly odehrávat v srdci Afriky a Jack měl poprvé cestovat mimo hranice reálného času. Nad novým konceptem se u Foxů stále ještě dumá, ale Afrika definitivně vypadla ze hry, zejména proto že v Los Angeles se nenašlo žádné vhodné místo, kde by jí produkce dokázala "naemulovat". Přijde mi to docela zábavné, ale producenti na to zjevně hledí jinak. Už takhle je seškrtání scénáře zdrží o tři týdny a musejí začít stavět děj znovu, aby se zavděčili schvalovací komisi. Foxové jsou hodně zneklidnění propadem sledovanosti i ratingů a tak slíbili restart celé série. Zatím byla řeč jen o nelineární časové linii, což vypadá jako narušení jednoho z nedotknutelných trademarků série, ale prý jenom v případě, že se Jack bude potřebovat někam přesunout. Teď však padá Afrika a pokud se nevymyslí nějaká alternativní lokace, zůstanou Jackovi opět na hraní jenom Spojené Státy.

Přitom se nabízí tolik možností. V Praze je na podzim taky hezky. :) Autoři naší stověžatku brali do úvahy pro potřeby chystaného celovečeráku, ale vzhledem k nákladům a náročné logistice tuto možnost zavrhnuli. Škoda... Ethanu Huntovi to v Praze před deseti lety docela seknulo a vrazit do Kiefera Sutherlanda uprostřed I.P. Pavlova by mohl být celkem zážitek. Jinak si ale na nezájem Hollywoodu nemůžeme stěžovat - právě se tu vyrábí druhá Narnie, měli jsme tu Angelinu Jolie a Brada Pitta (Wanted), Vina Diesela (naposledy kvůli Babylon A.D.) nebo bratry Pangovy (pár scén z Bangkok Dangerous se točilo v Praze) a minulý rok se nesl především ve znamení Iluzionisty nebo Casino Royale. Navíc tu bude brzy velmi veselo, protože se tu staví Bryan Singer s válečným filmem Valkyrie. Tom Cruise, Kenneth Branagh, Bill Nighy... žhavte foťáky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace