Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívat se znamená pochopit


ikona
Cival
bournebourne ultimatumharrison fordindiana jonesjason stathamjet limatt damonpeter bergvince vaughnwill smith
 

Není nad konkrétnost. Ve světě filmů se můžete těšit nebo hrozit s několikaměsíčním předstihem, klidně i v době, kdy veřejnost poznala pouze synopsi, herecké obsazení a jméno režiséra. A samozřejmě název. Představte si takového Johna Hancocka, pseudocomicsovou komedii o jejímž novém názvu jsme psali tuhle. Člověk by od Petera Berga čekal lehce rozjívenou akční komedii, v níž bude Will Smith vypadat cool i při žehlení ložního prádla. Jenže realita bude asi o poznání bláznivější, jak dokládá první fotografie z natáčení od Just Jared.

A tak je to se vším. Vyhlížíte Vánoce, kdy se zase rozjede rychlopalná huba Vince Vaughna, a abyste mohli zapomenout na vlažný teaser na veselici Fred Claus, pošle vám studio plakáty s neuvěřitelně protivnými pidižvíky. Představa té zelené havěti v pohybu dost rázně ruší pořekadlo, že co je malé, to je hezké.

Ale překvapit vás může i chlapík, kterého znáte už skoro celou dekádu. Jason Bourne se chystá přitvrdit, takže občas padne ksichtem do bláta. A paparazzi ho přitom zjevně fotí na plakáty.

Naopak některé obrazové vjemy jsou přesně takové, jaké by měly být. Nebo jste si snad představovali plakát na film, v němž se mlátí Jet Li a Jason Statham, nějak jinak?

Kapitolou pro sebe sama jsou záblesky z natáčení Indiana Jonese. V posledních týdnech se na netu vyrojilo nejen první video z natáčení, ale i první oficiální fotka (k Fordovi až příliš laskavá), detailní pohled na travoltovský účes Shii LaBeoufa a definitivní potvrzení toho, že padesátá léta, do nichž je poslední Jones situován, budou opravdu vyhlížet jako... no prostě padesátá léta. Tenhle pan Jones by nám mohl svou šedou hlavou zaplevelit celou novinkovou rubriku. Ale nezlobíme se. Senilním lidem v důchodovém věku musí člověk leccos odpustit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace