Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Remake Bullitta... s Pittem!


ikona
imf
brad pittbullittremake
 

Kdybychom sepisovali encyklopedii filmových drsňáků, Frank Bullitt by stál ve frontě hned za Drsným Harrym a hodně před Marionem Cobrettim (jméno dělá hodně), Sanfranciský polda se utrhne ze řetězu poté, co mu kápo místní mafie zabije svědka. Takové věci by se stávat neměly, ale my jsme rádi, že k nim dochází, protože nám pak Frank může ukázat, zač je toho loket. A když ho hraje Steve McQueen a servíruje "bokem" největší a nejslavnější automobilovou honičku všech dob, nemůžeme odvracet oči od plátna ani na vteřinu. Bullittův případ je nesmrtelná klasika a nyní to vypadá, že Brad Pitt by si chtěl zahrát v nové verzi.

Abychom tedy byli přesní, o Bradu Pittovi se v souvislosti s remakem mluví už pár let, ale teď se přiblížilo kulaté čtyřicetileté výročí premiéry originálu (ten čas ale letí) a Brad Pitt naznačil, že jeho vášeň pro motorky, auta a McQueenův charakter už je skoro nezvladatelná. Možná je to pouhý vzkaz od Bradova agenta hlavounům ze studia, ale já osobně se chytnu už pouhého náznaku toho, že někdo bude znovu "znásilňovat" silnice San Franciska nějakým žihadlem. McQueenova slavná honička proslavila modifikaci legendárního Fordova modelu - Shelby Mustang GT500 (prodeje těchto aut bouraly žebříčky ještě několik měsíců po premiéře) a dodnes patří k vrcholům kaskadérské práce. Je jasné, že v remaku by ji tvůrci chtěli trumfnout (podobně se zadařilo i v Loupeži po italsku). To zní lákavě a koneckonců i Brad Pitt v hlavní roli je důstojným nástupcem McQueena. Neříkám, že to není další zbytečný remake, ale Hollywood asi není připravený na to, aby si vypěstoval nějakého nového drsňáka úplně od nuly. Takže bych výjimečně dal Bradovým vášním šanci, protože detektivní žánr se silným hrdinou, silným autem a vždycky nabitou bouchačkou tu zatraceně chybí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace