Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Střípky od Roberta...


ikona
imf
grindhousequentin tarantinorobert rodriguezsin citysin city 2sin city 3
 

Robert Rodriguez si teď dal chvilku leháro, ale s DVD releasem prodloužené verze Sin City se rozpovídal, až se reportérům prášilo od mikrofonů. A že bylo co prozrazovat, zejména o pokračování historek z města hříchu a již dříve oznámeném projektu jménem Grindhouse.

Vás bude bezesporu zajímat hlavně Sin City 2, ale vězte, že nejspolehlivějším zdrojem informací pro vás stále bude comicsová předloha. Dvojka vychází z Dame to Kill For, kteroužto historku právě Frank Miller obohacuje novou omáčkou, aby to vydalo na celovečerák. Rodriguezovi se na příběhu líbí, že v něm vedle nových postav vystupuje i spousta starých známých - Marv, Dwight, Goldie spolu s Wendy nebo Miho. Rodriguez zatím nemá kam spěchat, protože výrobní technologie je podle jeho slov vyzkoušená a tak lze natáčet velmi rychle. A herci už se samozřejmě nemohou dočkat, až podepíšou smlouvy. Zatím to mají jisté jen ti z jedničky, nové tváře hodlá Rodriguez obsazovat až po dokončení scénáře. Řeč přišla i na televizní Sin City, ale Rodriguez prozradil, že v Miramaxu byli tenkrát marketingoví agenti asi trochu v náladě, protože o seriálu nikdy s Frankem nemluvil a ani to neměl v plánu, tenhle projekt si tedy můžete zatím vyškrtnout, navzdory jistě slušnému potenciálu.

Na čem se naopak bude pracovat už velmi brzy je společný projekt Rodrigueze a Quentina Tarantina. Povídkový speciál v duchu Příběhů ze záhrobí by měl mít asi dvě hodinky, které si obě režisérská esa spravedlivě rozdělí - co hodina, to povídka a obě pak budou odděleny pásmem fiktivních filmových trailerů. Zní to hodně experimentálně a Rodriguez už se prý těší jako malý kluk (Tarantino se podle všeho těší jako velký kluk ;). Natáčet se začne v lednu, ale Rodriguez připustil, že za pár dní sebere pár herců a bude točit pár testů, přičemž některé by se po vzoru úvodní povídky ze Sin City, mohly dostat i do finálního sestřihu. Weinsteini uvedou Grindhouse do kin v září 2006, cca dva měsíce po Sin City 2.

A o čem se nemluvilo? O třetím Sin City, které se bude jmenovat Sin City: Hell & Back. Znalcům předlohy už zcela jistě svítá a jdou se mrknout do knihovničky, jestli to jde vůbec zfilmovat. Do roku 2008 je ale času dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace